Konu: İLK VE SON OLANA HEDİYEM C.tesi 13 Haz. - 14:31
Kalbime bu dayanılmaz acıyı çektiren Sana olan özlemim değil aslında Yüreğime kan ağlatan İlmek ilmek parçalayan Beni benden alıp ölümlere götüren şey Aklımdan çıkmayan anılarımız, Gözlerinin önündeki başka gözlerin başka ellerin olması aslında
Kalbime sen olmadan yaşamasını Ellerime Ellerini tutmadan ilerlemeyi Öğretemedim ben bunların hiçbirini Hiç durmaksızın akan gözyaşlarım bitti artık Bitti çünkü kalmadı akacak yaş gözlerimde Kalmadı yüreğimde bu acıya katlanacak güç...
Şimdi sen sanıyorsun ki Gidişinle seni bi anda unutacağım Başka aşklar katacağım hayatıma Sen bekliyorsunki Başkasıyla daha mutlu olacağım Daha çok güleceğim Yanılıyorsun işte hemde çok yanılıyorsun.. Senin gidişin yaşatmaktan çok Milim milim öldürüyor her anımda beni Gözlerine bakamadan geçirdiğim her saniyem Kör ediyor zaman geçtikçe gözlerimi Ellerini tutamadan geçirdiğim zamanlar Sakat bırakıyor ellerimi günler ilerledikçe..
Seni nedenmi seviyorum Seni sensiz yaşamayı öğrendiğim için Her türlü fedakarlığa sabıra acıya katlanmayı göze alabileceğim Seninde bana karşı bunları hissedebileceğin ihtimalini bi gün beklediğim için seviyorum Seni seninle yaşamayı sevdiğim için seviyorum.. İşte bu yüzden seni hala çok ama çok seviyorum...
YÖNETİCİ{ÖNDER} Admin
Konu: Geri: İLK VE SON OLANA HEDİYEM C.tesi 13 Haz. - 14:36